Sjung solo – och tillsammans!

.

Intensiv sångvecka på Kreta
med solosång och kör!

 –   13–20 juni 2024   –

Pris: 450 euro

.

Välkommen till en unik sångkurs i vacker miljö nära havet på Kretas södra kust. Du kommer att arbeta med en sång som du har valt själv, du får personlig handledning av Eva Hillered. Under veckan arbetar vi även med körsång. En händelserik kurs för dig som redan har sångvana och vill utmana dig själv att sjunga solo inför publik.

.

Eva Hillered är en Grammisnominerad singer-songwriter och författare till låtskrivarboken ”Lathund för låtskrivare”. Hon har startat kurscentret Lendas East Hill tillsammans med sin man Peter Östman Hillered och driver sedan flera år Sångskolan på nätet (www.sangskolan.com).
.
Priset för workshopen är 450 euro

Du bokar plats på kursen genom att gå in på länken nedan samt betalar en bokningsavgift på 100 euro, vilket är en del av kursavgiften. Så fort vi har tillräckligt med deltagare för att bekräfta kursen meddelar vi det så att du kan beställa resa. Vi kommer också skapa en speciell Facebook-grupp för kursen där du får mer information om sådant som är bra att veta angående resan och kursen.

 

ANMÄL DIG HÄR

.

Schema

Torsdag: Resdag och gemensam middag på restaurang.
Fredag–tisdag: 10–13 och 17–19. Solosång i masterclass med Eva, samt instudering av gemensam sång.
13–17 är det fri tid med tillfälla att luncha och bada.
17–19 Solosång i masterclass med Eva, samt instudering av gemensam sång.
Onsdag: Tid för egen träning på solosången. På kvällen konsert, där vi sjunger både solosånger och körsånger.
Torsdag: Resdag.

 

.

Hyr ett rum på Lendas East Hill

Kurscentret Lendas East Hill ligger på en lugn plats mellan bergen på Kretas södra kust, bara 400 meter från havet. Utsikten är fantastisk! På våra kurser kan vi erbjuda boende för upp till 10 personer i våra populära gästrum, ”Creative rooms”, för specialpriset 22€ (delat rum) eller 28€ (enkelrum). Måltider ingår inte i kursavgiften, men i anslutning till varje rum finns välutrustat kök med kylskåp. I närheten finns många trevliga och mycket prisvärda tavernor.

Om våra rum är fullbokade finns det flera trevliga hotell i närheten som vi tipsar om. De två närmaste är:
• Filoxenia, https://filoxenialentas.gr/
• Anatoli, https://petrakisbeach.com/en/

.

.
Resa till Lendas East Hill
Närmaste flygplats är den i Heraklion, cirka 1 timma och 20 minuter från Lendas. Taxin kosta cira 80€ (enkel resa). I kursens egen Facebook-grupp kan våra deltagare mötas och planera gemensam taxiresa (skapas när kursen är bekräftad). Om du inte lyckas samordna transfern Heraklion–Lendas med någon i gruppen, finns också en möjlighet att samåka med andra turister som ska resa till Lendas hos Michailis Taxi.
.

Du kan också välja att hyra egen bil vid flygplatsen.

Du kan börja här: www.holidayautos.com
Eller här: Mcar Rental Crete, telefon +30 693 281 4291 (Giannis).

.

.

ANMÄL DIG HÄR

.

 

 

Be part of our community!

We will send information about upcoming events at Lendas East Hill. When you sign up for our newsletter we will also offer two bonuses:
• Eva Hillereds e-book about singing, ”Din unika röst – säker och fri” (in Swedish).
• A fun small Greek/Swedish language course, filmed on location with local carachters.

Welcome!

Genom att fylla i dina uppgifter godkänner du att vi med ojämna mellanrum skickarmejl med information och erbjudanden. Nyhetsbrevet är gratis och du kan så klart när som helst välja att avbryta.

X